Untitled
16 okt 2016
week 174: 07 t/m 13 september

Op 07 oktober heeft Laura weer fijn gespeeld op de Peuterspeelzaal. Ik heb Bas tegelijk met Laura meegenomen van school (eigenlijk moet hij dan nog 3 kwartier op school blijven, maar hij was op zijn hoofd gevallen en daarom mocht hij alvast mee naar huis van zijn juf). We hebben met zijn drietjes boodschappen gedaan en daarna hebben we gezellig met zijn drietjes geluncht.
Op 08 oktober vierden we Mark zijn verjaardag. ’s Morgens hebben Bas en Laura hun knutselwerkjes en cadeautje aan Mark gegeven. Toen Bas en ik weer thuis kwamen van de zwemles en boodschappen had Laura een vreselijke huilbui. Ze was zó overstuur, moest heel hard huilen en krijsen. Het duurde even voordat ze weer rustig werd. ’s Middags kwam het bezoek. Laura heeft fijn gespeeld met Bas, Eline, Lars, Amy en Mila. We hebben met zijn allen gegeten. ’s Avonds kwam opa Van Mierlo. Bas en Laura mochten nog heel even opblijven en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 09 oktober hebben Bas, Laura, Mark en ik ’s morgens gezellig samen spelletjes gedaan. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar ’t Veldje (speeltuintje) geweest. Daar hebben Bas en Laura fijn gespeeld. We zijn bij De Snackbar gaan eten en nadat Mark Bas en Laura mee naar bed had gebracht, is hij weer voor een week vertrokken naar Oegstgeest voor zijn studie.
We hebben op 10 oktober voordat Bas naar school moest natuurlijk even “lang-zal-hij-leven” gezongen voor Mark, die vandaag écht jarig is. Ik had van Bas en Laura ieder een schilderijtje en van mij een kaart opgestuurd naar het hotel van Mark, met de vraag of ze dat vandaag bij hem op de kamer wilde leggen. Dat hebben ze gedaan, met een kaartje en fruit van henzelf erbij. Na school zijn we bij Ellen geweest, waar Laura fijn gespeeld heeft. Daarna zijn we nog even snel nieuwe schoenen voor Laura gaan kopen. Ze klaagt steeds dat haar voet pijn doet als ze haar nieuwe laarzen aan heeft. Toen ze ze voor de eerste keer aan had, bleek ze een bult op haar voet te hebben, waardoor de laarzen niet lekker zaten. Daarna heeft ze ze een paar keer bijna de hele dag aan gehad zonder te mopperen en sinds gisteren klaagt ze weer. Omdat ik haar haar zomerschoenen niet meer aan kan doen (het is daar nu te koud voor) en ze geen andere schoenen heeft, hebben we nog een paar schoenen gekocht. Thuis hebben Bas en Laura nog even in de tuin gespeeld en met Mark gebeld. Voordat ze naar bed gingen, hebben we gezellig met zijn drietjes nog memory gespeeld.
Op 11 oktober was Laura erg verdrietig toen ik moest gaan toen ik haar naar de Peuterspeelzaal gebracht had. Ik had haar een verhaaltje voorgelezen en tijdens het lezen zei ze dat ze zich niet lekker voelde. Toen ik moest gaan, moest ze huilen. Gelukkig heeft ze het toch fijn gehad. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn gespeeld en geverfd. We hebben gezellig met Mark gebeld en na het avondeten weer memory gedaan. Laura is daar stiekem best goed in, ook al heeft Bas vandaag weer gewonnen.
We zijn op 12 oktober na school gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle. Tante Maartje en Eline waren er ook. Het was erg gezellig. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 13 oktober kwamen Lieke, Julian en Sopie bij ons. De kindjes hebben fijn gespeeld. We hebben gezellig met Mark gebeld en voordat Bas en Laura naar bed gingen, hebben we weer memory gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative